Hvorfor vælge mig?

Det er aldrig nemt at skulle vælge pasning til sit guld. Derfor er det altid vigtigt at gøre sig nogle overvejelser. Vælger man pasning et sted af prakiske grunde? eller lytter man til sit barn og mærker efter hvad DE har af behov? Det er vigtigt at huske på, at barnet skal kunne trives og at det ikke altid skal være det nemmeste for forældrene.  

Hos dagpejen Piletræet vil jeg gøre alt for både at gøre det nemt for jer forældre men også trygt for jeres barn/børn. Jeg er fleksibel og laver gerne åbningstiderne om så det passer med jer (så vidt muligt)

Jeg vil sørge for jeres barn får:

-Nærvær, tryghed og omsorg og faste trygge rammer. 

Ingen gæstebørn, som også mindsker risiko for smitte af sygdom. 

Vores hus er røgfrit, godkendt af Horsens kommune. Der er legeplads, en masse balance cykler, biler og lækker sandkasse. Vi har bål plads, som er afskærmet hvis det tændes. Vi har to søde (omend store) kaniner (de or ude året rundt).  som også kommer ud på græsset og luftes. 

Vi vil være ude hverdag i den friske luft. 

I  Dagplejen vil børnene også få deres eget lille bed, hvor de kan plante hvad de vil, jordbær, gulerødder eller andet spændende. noget vi vil buge foråret og sommeren på at gå og passe. Når det er klar til høst får de gevinsten med hjemme eller vi bruger det til madlavingen i daglejetiden. 

Når dit barn starter i dagplejen, vil han/hun få tildelt en mappe, hvor i som forædre skal medbringe billeder af jer og evt søskende, bedseforældre. Mappen vil jeg beholde i hele perioden barnet går i dagplejen, som jeg kan bruge til at vise børnene. og hvem ved, måske bygges der videre på bogen i dagplejen med fine hemmeligheder. ;)