Om Dagplejen Piletræet


Hvem er jeg?

Hej med jer! først og fremmest TAK, fordi du har lyst til at vide mere om min dagpleje. Jeg er en ung pige fra 1987,  født og opvokset i Horsens, men bor nu i Lund med min mand Søren og vores to fælles børn, Wiktor på 8 år og Emil på 5 år. Jeg er oprindelig uddannet salgsassistent, men jeg startede op som privat dagplejer i 2014, i en stordagpleje, sammen med en anden i Horsens. Et fantastisk jobskifte, da det ikke bare er et job men en livsstil for mig. Jeg valgte derfor at starte op hjemme hos mig selv, - en beslutning som jeg er meget glad for. Mine spidskompetencer er udelivet og motorik. Jeg elsker bevægelse og dette er en stor del af børnenes hverdag. Jeg løber selv rigtig meget og tager helst cyklen frem for bilen.  Jeg er opvokset hos min mor, som var dagplejer i hele min barndom. En tid fyldt med kærlighed og glæde. Èn ting jeg alid har haft med mig i bagagen. Jeg har erfaring indenfor musik og bevægelse, igennem undervisning på Horsens musikskole. Dette er også  en stor del af børnenes hverdag.  Udover dette har jeg udvidet spædbørns/alm førstehjælp. 

Til november. 2017 starter jeg på kursus, og derefter kan jeg kalde mig mindful dagplejer. 

Hvis jeg skulle sætte ord på hvem jeg er, vil det være:

Ormsorgsfuld, ansvarsbevidst, åben og ærlig, imødekommende, glad, energisk og en stabil person. 

For mig betyder det meget at børn får en tryg og solid start på livet <3

De kærligste hilsner Charlotte. 

Vikar

Hos Dagplejen Piletræet, vil der være tilknyttet vikarer i tilfælde af jeg bliver syg eller skal på kursus. 

Den. 1 vikar er min mand Søren. Søren er 30 år og oprindeligt uddannet Brandmand. Han har de sidste 12 år kørt lastbil. Søren er et rigtig legebarn og der er ikke grænser for hvad han kan finde på at skøre og sjove ting. Han er hjemme hverdag og vil kunne hjælpe til om eftermiddagen. Børnene vil hurtigt lære ham at kende og vi vil gøre alt for at de føler sig trygge hos vikarerne hos dagplejen Piletræet. 

Udover min mand, er Pernille tilknyttet som vikar. Pernille er udannet ssa og arbejder aften, hun kan derfor træde til i dagstimerne. 

Jeg vil gøre opmærksom på at hvis vikarerne IKKE kan træde til er det jeres eget ansvar at finde pasning til jeres børn, når det er sagt så har jeg ikke haft en sygedag i 8 år. :)

Daglige aktiviteter

Hos dagplejen piletræet, har vi sådan en fin sang/sprog kuffert.  Denne bruger vi hver dag. Vi synger udfra dens indhold og ikke mindst snakker om dagens vejr, aktiviteter i billeder. Også det vi kender som piktugram. Billeder der viser dagens aktiviteter. PÅ denne måde forbereder vi bedst børnene på hvad der nu skal ske. Er det frokost tid? skal vi ud og lege? hvordan er vejret? skal vi have regntøj på?