Hvorfor vælge mig?

Det er aldrig nemt at skulle vælge pasning til sit guld. Derfor er det altid vigtigt at gøre sig nogle overvejelser. Vælger man pasning et sted af prakiske grunde? eller lytter man til sit barn og mærker efter hvad DE har af behov? Det er vigtigt at huske på, at barnet skal kunne trives og at det ikke altid skal være det nemmeste for forældrene.  

Hos dagpejen Piletræet vil jeg gøre alt for både at gøre det nemt for jer forældre men også trygt for jeres barn/børn. Jeg er fleksibel og laver gerne åbningstiderne om så det passer med jer (så vidt muligt)

Jeg vil sørge for jeres barn får:

-Nærvær, tryghed og omsorg og faste trygge rammer.  

Ingen gæstebørn, som også mindsker risiko for smitte af sygdom. 

Vores hus er røgfrit, godkendt af Horsens kommune. Der er legeplads, en masse balance cykler, biler og lækker sandkasse. Vi har bål plads, som er afskærmet hvis det tændes. 

Vi vil være ude hverdag i den friske luft. 

Jeg er certificeret mindful dagplejer, og det går i bund og grund ud på at jeg har specialiseret mig inden for mindful området. Det incl. børne yoga,  give børnene mere: indre ro, nærvær, mere glæde, selvforståelse, et sundt selvværd, koncentration, mere empati, et godt fællesskab og social forståelse.