Om Piletræet


Hvem er jeg?

Hej med jer! først og fremmest TAK, fordi du har lyst til at vide mere om min dagpleje. Jeg er en ung pige fra 1987,  født og opvokset i Horsens, men bor nu i Lund med min mand Søren og vores to fælles børn, Wiktor på 8 år og Emil på 5 år. De er en stor del af dagplejen og børnene elsker når de kommer hjem fra skole og bh og leger. Jeg venter pt. mit tredje barn, med ankomst juli 2018. Jeg er oprindelig uddannet salgsassistent, men jeg startede op som privat dagplejer i 2014, i en stordagpleje, sammen med en anden i Horsens. Et fantastisk jobskifte, da det ikke bare er et job men en livsstil for mig. Jeg valgte derfor i 2016 at starte op hjemme hos mig selv, - en beslutning som jeg er MEGET glad for. Jeg er i marts 2018 blevet uddannet, certificeret MINDFUL DAGPLEJE. Hvad det går ud på kan du læse under fanen mindful dagpleje. Jeg løber rigtig meget og tager helst cyklen frem for bilen.  Jeg er opvokset hos min mor, som var dagplejer i hele min barndom. En tid fyldt med kærlighed og glæde. Èn ting jeg altid har haft med mig i bagagen. Jeg har erfaring indenfor musik og bevægelse, igennem undervisning på Horsens musikskole. Dette er også  en stor del af børnenes hverdag.  Udover dette har jeg udvidet spædbørns/alm førstehjælp. (nyligt opdateret i Feb. 2018)

Hvis jeg skulle sætte ord på hvem jeg er, vil det være:

Omsorgsfuld, ansvarsbevidst, åben og ærlig, imødekommende, glad, energisk og en stabil person. 

For mig betyder det meget at børn får en tryg og solid start på livet <3

De kærligste hilsner Charlotte. 

Vikar

Hos Dagplejen Piletræet, vil der være tilknyttet vikarer i tilfælde af jeg bliver syg eller skal på kursus. 

Den. 1 vikar er min mand Søren. Søren er 31 år og oprindeligt uddannet Brandmand. Han har de sidste 12 år kørt lastbil. Søren er et rigtig legebarn og der er ikke grænser for hvad han kan finde på at skøre og sjove ting. Han er hjemme hverdag til middag og vil kunne hjælpe til om eftermiddagen. Børnene vil hurtigt lære ham at kende og vi vil gøre alt for at de føler sig trygge hos vikarerne hos dagplejen Piletræet. 

Udover min mand, er Pernille tilknyttet som vikar. Pernille er udannet ssa og arbejder aften, hun kan derfor træde til i dagstimerne. Pernille har jeg brugt som vikar i 3 år nu, et tidligere dagpleje barns mor.

Jeg vil gøre opmærksom på at hvis vikarerne IKKE kan træde til er det jeres eget ansvar at finde pasning til jeres børn, når det er sagt så har jeg ikke haft en sygedag i 8 år. :)